tisdag, mars 20, 2007

Inte enbart av ondo

Idag diskade jag 2½ veckas monsterdisk, inklusive mögliga matlåderester och två plåtar. Ett faktum jag är barnsligt stolt över.

När köksbänken sedan var sådär frilagd som den aldrig annars är såg jag min möjlighet att gå på den med svinto. Förra, förrförra eller förrförrförra hyresgästen behagade använda den som skärbräda och i skärmärkena var det mörkbrunt och äckligt. Nu är det inte det längre. Ahh, våld. Härligt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vilken härlig känsla att ha gjort nåt sånt där och bara se hur det blänker å glänser! Ja gav mig på ungsfönstret häromveckan... Vilken stolthet man känner efteråt! Go girl!

Dummie sa...

åh, tre terminer... som det känns nu så vet jag inte om jag klarar av den första... Är redan galet opepp. Läste du ling A, B & C eller hoppade du på ett helt program redan från början?

Dummie sa...

Det kanske är skillnad på intensitet om man läser lösa kurser. Det är sant. Jag får väl försöka hänga in there terminen ut, och klarar jag det så ärdet bra, om inte så wtf. Så du är inte på humanisten för närvarande eller? Vart har ni varit då då?

Dummie sa...

Ärligt talat, jag är lite paraniod! Klart jag kollar om det är någon som kollar! ;) Om jag fattat det hela rätt så är du och ylva antingen bekanta eller klasskamrater..!? Nåt tips på hur jag ska känna igen er? ;)

Ylva sa...

Träffade på en personalvetare idag, som menade på att de minsann är på lika många olika ställen som vi. Fast jag trodde henne såklart inte, utan gick därifrån och log hemligt i mjugg (tårta på tårta?).